Consultancy, Support & Boekingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit posuere.

2 Heart Volcano ondersteunt bands en artiesten bij het opzetten van hun carrière. Afhankelijk van het stadium waarin de acts zich bevinden, worden zij geadviseerd door 2HV en voorgesteld aan eventueel passende partijen uit het grote netwerk van 2HV.

Davine
Davine
Davine wist na het horen van ‘Cent Mille Chansons’ van Frida Boccara, dat ze alleen nog maar prachtige Franse chansons wilde zingen. En dat was de juiste keuze!
De veelzijdige Davine won het Concours de la Chanson in 2012, waardoor ze meteen in de spotlights kwam. In oktober 2013 kwam het debuutalbum van Davine uit. Het album, genaamd ‘Davine’, is een verzameling van de mooiste klassieke Franse chansons op de fijne manier van Davine gezongen.
2016 is vliegend van start gegaan met diverse optredens in binnen- en buitenland. In september 2017 kwam haar 2e album ‘Renaissance’ uit. Het album werd in Amsterdam gepresenteerd. Davine werkte voor dit album samen met producer Jan van Eerd (Wende Snijders, Ellen ten Damme, Spinvis). Het genre wat Davine en haar band gebruiken laat zich beschrijven als Vintage Electropop.
Davine en 2HV ontmoetten elkaar bij TEDx Hilversum 2015 wat Davine presenteerde en waar ze een aantal nummers ten gehore heeft gebracht. Doordat er direct een klik was, is er een mooie samenwerking ontstaan.

Trio Escapada

Drie topmusici bundelen hun muzikale talenten in dit gloedvolle trio. Ze komen uit verschillende hoeken van de muziek en hebben één wens gemeen: ze willen alle ballast unnamed (1)overboord gooien die de muzikale creativiteit beperkt. Wat overblijft is een programma dat de genres overstijgt. Escapada speelt even makkelijk opzwepende tango’s als eigen composities, jazz en filmmuziek. Daarbij schuiven ze als het even kan de bladmuziek aan de kant en spelen uit het hart. In de traditie van de troubadours nemen de muzikanten van Escapada u mee op een vlucht door het leven. Muziek is voor hen meer dan alleen muziek; het is een taal om verhalen over het leven te vertellen.