Tourmanagement

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit posuere.

Van festivals tot bedrijfsfeesten en van theatertours tot aan optredens in concerthallen, 2 Heart Volcano heeft jarenlange ervaring in tourmanagement. Ze doet tourmanagement voor verschillende bands en acts, ieder met zijn/haar eigen wensen en behoeftes. 2HV legt als één van de eersten het contact met de locatie, verzamelt alle informatie en tackelt de mogelijke uitdagingen. Op locatie is ze algemeen aanspreekpunt voor zowel band en crew als voor de organisatie. Daarnaast is 2HV verantwoordelijk voor zaken als veiligheid, media en meet & greets. Naast haar vaste opdrachtgevers voor tourmanagement, wordt 2HV ook geregeld gevraagd om in te vallen bij andere artiesten.

Met haar positieve en enthousiaste werkwijze, probeert ze uit ieder optreden het beste te halen voor alle betrokkenen.

VanVelzen

VanVelzen is in 2006 voor het eerst te horen met zijn debuutsingle ‘Baby Get Higher’. De veelzijdige muzikant maakt direct een blijvende indruk. Nu – drie albums, zestien singles, vijf awards, een Gouden Harp, twee theatertours en vele optredens verder – is hij niet meer weg te denken van radio, televisie, en festivalpodia. En het blijft niet bij zingen en liedjes schrijven alleen; samen met zijn band staat hij garant voor een vlammende liveshow. Niet alleen vóór, maar vooral ook mét zijn publiek deelt hij zijn muzikale energie. VanVelzen verwoordt zijn ervaringen altijd in pakkende songs. Zelf zegt hij “Live kom ik het beste tot mijn recht, ik ben bedoeld om op het podium te staan.”


Mainstreet poster links onder

Mainstreet

Een Nederlandse boyband. Nils, Owen, Rein en Daan werden in 2011 bekend door hun deelname aan het Nationaal Junior Songfestival. Met hun debuutalbum ‘Breaking The Rules’ schreven ze geschiedenis; ze kwamen als eerste boyband op 1 binnen in de Album Top 100.

MainStreet speelde voor vele uitverkochte zalen vol gillende meisjes. Naast het uitbrengen van meerdere albums en optredens in diverse TV-programma’s, was MainStreet ambassadeur van de vrijheid in 2015.
Na 5 succesvolle jaren kondigde Nederlands meest succesvolle boyband MainStreet aan voorlopig te stoppen. Ze deden dit met een afscheidsconcert op 19 juni 2016 in TivoliVredenburg en laatste single ‘Goodbye’.