Woensdag 23 augustus 2017. Deze dag kan in de boeken. Maanden van voorbereiding zijn vooraf gegaan aan deze dag. Het 1e grote festival waar 2 Heart Volcano de programmering, de organisatie i.s.m. Stichting Forever Young Festival én de productie voor haar rekening mocht nemen. En wat was het een prachtig evenement: Forever Young Festival.

Zoveel blije gezichten, alleen maar complimenten, het fantastische weer, leuke enthousiaste reacties van de artiesten, lieve aanbiedingen van professionals, zowel bedrijven als individuelen die aanboden ons te komen helpen – jullie weten wie we bedoelen.

En dan de vrijwilligers! We kunnen alle namen niet noemen – we zouden er teveel vergeten. In het begin werd er soms wat lacherig over gedaan: een festival voor 65plussers om hen uit de eenzaamheid te trekken en ze een onbezorgde dag uit te bezorgen. Maar als dan bijna alle landelijke en regionale kranten, radio- en tv programma’s aandacht besteden aan FYF, met als het hoogst haalbare het NOS journaal die 3 uur komen filmen om een item uit te zenden in zowel het 18 uur als het 20 uur journaal, weten wij dat het een zeer geslaagde dag is geweest.

En dat we het goed hebben gedaan, zeker voor een eerste editie. Wij bedanken iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen hoe groot of klein ook – zonder jullie hadden we dit nooit voor elkaar gekregen. We willen de meiden van ons 2HV team noemen. Onmisbare krachten. Jullie waren er steeds weer op de leuke maar ook op de moeilijke momenten: 1000x dank Pien, Marielle, Marjan en Sharona. Men noemde ons het gouden team en zo voelt het ook! Yvette – jouw inzicht! Zonder jou was deze samenwerking er nooit gekomen. THANKS!

Save the best for last: HULDE voor Sietse Dugour, wat ben jij een BAAS! Veel dank voor je vertrouwen in 2 Heart Volcano om jouw droom met ons te delen en sterker nog, te laten uitvoeren. Nog meer danken we je voor de kans die je ons hebt gegeven om te laten zien wat we in huis hebben en wat er mogelijk is: om met goede partijen aan boord een TOP prestatie te kunnen leveren.

Thanks a million – we gaan dit nooit vergeten – no matter what. We maken een diepe buiging voor jou. En nu op naar de volgende!