Over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Wieske

Wieske is haar loopbaan in de entertainment begonnen bij One & Only Productions als stagiaire. Zij heeft voor o.a. Vrienden van Amstel artiestenbegeleiding en productie-assistentie gedaan. Daarna is Wieske gevraagd door EML Licht & Geluid om de crew- en transportplanning te doen. Hierdoor kent zij veel crewleden bij naam en functie, wat onontbeerlijk is voor een goede crewplanning. Na 3,5 jaar naar volle tevredenheid bij EML te hebben gewerkt was het tijd voor een volgende stap. Zij roept ‘Wies Producties’ in het leven en doet samen met Sylvia veel tourmanagement, management assistance en de besloten boekingen van VanVelzen. Tevens heeft zij inmiddels de nodige ervaring opgedaan met producties van grote en kleinere evenementen en is zij gespecialiseerd in het verzorgen van crewproducties voor grote dance-events.

Anderen omschrijven Wieske als punctueel, betrokken, efficiënt en enthousiast.

 

 


Sylvia
Sylvia
Sylvia heeft jarenlang kennis en ervaring opgedaan bij major platenmaatschappijen als Polydor en EMI Music. Zij is begonnen als TV-promotor voor (inter)nationale artiesten en heeft later de functie van hoofd promotie bekleed. Zij richt PR3 op. Dan wordt zij gevraagd tourmanager te worden van BLØF en werkt onder andere mee aan het UMOJA project, waarvoor 14 landen zijn aangedaan voor de opname van een album, DVD en film.  Na bijna 8 jaar met deze populaire band te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging bleek VanVelzen te zijn. Sinds 2007 tot op heden doet Sylvia zijn tourmanagement en de boekingen voor besloten events. Daarnaast verzorgde zij, samen met Wieske, het tourmanagement voor o.a. MainStreet en TVOH Experience en heeft regelmatig ingevallen als tourmanager voor Krezip en Waylon. Ook heeft zij ruime ervaring opgedaan bij backstageproducties van diverse (grote) festivals en stadionoptredens van verscheidene artiesten. In 2014 komen daar de crewproducties voor grote dance-events bij, die 2 Heart Volcano voor haar rekening neemt.  Door haar jarenlange ervaring beschikt zij over een groot netwerk.

Anderen omschrijven Sylvia als energiek, hardwerkend, gedreven en integer.