VanVelzenMusic lanceerde op 10 november zijn nieuwe album ‘Call It Luck’ in de Bavo Kerk te Haarlem. In intieme setting werden de nieuwe nummers voor het eerst live ten gehore gebracht. 2HV organiseerde dit bijzondere evenement, waar ±500 genodigden bij aanwezig waren, in opdracht van Solid Entertainment.Voor RoMi Cage hebben wij de albumpresentatie van ‘Things We Never Say’ op 9 november in Kleine Zaal Paradiso verzorgd.

Op 12 november werd voor het eerst TEDxHilversum in de Podium de Vorstin georganiseerd. 2 Heart Volcano is gevraagd om stagemanager en showcaller te zijn tijdens dit mooie evenement.

Donderdag 19 november was de officiële opening van het kantoor van 2 Heart Volcano. Samen met collega’s, opdrachtgevers, familie en vrienden werd het glas geheven om dit te vieren.
Was je nog niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, ben je van harte welkom! Laat het van te voren even weten.

Om de release van het 4e album van MainStreet te vieren, werd op 21 november voor 1 dag de ManCave omgebouwd tot MainCave. 2HV produceerde dit event in samenwerking met Media Markt Hoog Catherijne en begeleidde het signeren en de meet & greets met de 4 jongens en honderden aanwezige ‘Mainiacs’.

De Sena European Guitar Award 2015 vond plaats op vrijdag 27 november. Het evenement, waar 2HV al sinds enige jaren de productie voor verzorgt, werd gehouden in Club Ziggo.
De prestigieuze award werd eerder uitgereikt aan o.a. Brian May, Steve Lukather en Slash. Dit jaar ontving blues legende Walter Trout het beeldje uit handen van Jan Akkerman.
2HV leidde de hele productie in goede banen, ondersteund door haar vaste team enthousiaste medewerkers.

Wij danken onze opdrachtgevers weer voor deze mooie projecten!

Tedx